Vrste materialov – popup

излаз

ВИДОВИ МАТЕРИЈАЛИ

cover-vrste

Ги употребуваме материјалите на следниве производители:

 • Metalravne, Словенија
 • Acroni, Словенија
 • Böhler, Австрија
 • SSAB, Шведска
 • Uddeholm, Шведска
 • Veronasteel, Италија

Исто така, нудиме:

 • Услуги за топлотна обработка, со нашите деловни партнери.
1.2085 1.2767 Тркалезен материјал
1.2316 1.2550 1.1730
1.2316esu 1.2363 1.7225
1.2343 OH255 ESR 1.2312
1.2343esu OH255 1.2343
1.2344 1.1730 1.2767
1.2344esu S355 1.2842
RS440 1.2311 tx44
RS450 1.2312
1.2714 1.2738
1.2083 1.2738hh
1.283esu 1.2738hh mod
1.2436 SP300
1.2379 tx33
1.2842 tx44
1.2080 1.2162

НАШИ ПРЕДНОСТИ

 • Плочите може да ги брусиме на конечната мерка со додаток! Или само да ги стругаме на толеранциите што ги сакате!
 • Може да ви понудиме само стругани или само брусени алатни плочи
 • Можеме да изработиме нестандардни димензии од 10x10x10 mm до 3000x2000x700 mm до Max 10.000 kg
 • Можеме да ги брусиме плочите до 3000x1500mm Max 5.000 kg
 • По желба може да ви направиме транспортни дупки до M48
 • Ви нудиме специјална CNC обработка по вашите 2d и 3d нацрти до 3000x2000mm до max 10t
 • Кратки набавни рокови

УСЛУГИ