НЕСТАНДАРДНИ АЛАТНИ ПЛОЧИ

Во компанијата ORO MET d.o.o. специјализирани сме за изработка на алатни плочи со нестандардни димензии од 10x10x10mm до 3000x2000x500mm до Max 10.000 kg.

Други наши предности:

 • Плочите може да ви ги изработиме на димензиите по вашите желби
 • Можеме да изработиме од 10x10x10mm до 3000x2000x500mm до Max 10.000 kg
 • Може да нудиме стругани или брусени алатни плочи
 • Брусените алатни плочи може да се до 3000 x 1500 mm, Max 5.000 kg
 • Може да ви изработиме транспортни навои до величина M48
 • Во конструкцијата не ви е потребно да се прилагодувате на стандардната величина на плочи, туку ние се прилагодуваме на вашата конструкција!
 • Кратки набавни рокови

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТОИСПРАТЕТЕ НИ ПОБАРУВАЊЕ

НАШИ ПРЕДНОСТИ

 • Плочите може да ги брусиме на конечната мерка со додаток! Или само да ги стругаме на толеранциите што ги сакате!
 • Може да ви понудиме само стругани или само брусени алатни плочи
 • Можеме да изработиме нестандардни димензии од 10x10x10 mm до 3000x2000x700 mm до Max 10.000 kg
 • Можеме да ги брусиме плочите до 3000x1500mm Max 5.000 kg
 • По желба може да ви направиме транспортни дупки до M48
 • Ви нудиме специјална CNC обработка по вашите 2d и 3d нацрти до 3000x2000mm до max 10t
 • Кратки набавни рокови

УСЛУГИ